O Izdelku

MENSTRUALNA SKODELICA YUUKI

Menstrualno skodelico Yuuki so izdelali v Češkem podjetju, ki je specializirano za proizvodnjo izdelkov, namenjenih osebni higieni. Podjetje je eno vodilnih na svetu na tem področju. Menstrualna skodelica Yuuki je izdelana iz visoko kakovostnega silikona, primernega za uporabo v kozmetični in prehrambeni industriji, ki ga proizvajajo v Nemčiji.

Menstrualna skodelica Yuuki je izdelana v specializiranih prostorih. Delovno okolje omogoča proizvodnjo, ki ne onesnažuje okolja. Vsi proizvodbeni in kontrolni procesi so izvršeni skladno s standardi ISO 9001.

Menstrualna skodelica sicer ni popolna novost v svetu. Prvi primer so izdelali že na začetku prejšnjega stoletja v Združenih državah, vendar takrat še niso poznali primernega materiala za izdelavo zdravju in okolju prijazne skodelice. Na srečo danes takšen material imamo, menstrualna skodelica pa postaja nepogrešljiv del intimne higiene vse več žensk.

 

 

 

Menstrualna skodelica Yuuki je izdelana iz tekočega silikona, proizvedenega v Nemčiji. Ta napredni material se uporablja v mnoge namene. V zdravstvu ga uporabljajo za komponente, ki pridejo v neposreden stik s človeškim organizmom. Silikon, iz katerega je izdelana menstrualna skodelica Yuuki:

  • je zdravju neškodljiv (biološki in netoksičen). Skodelica Yuuki ne vsebuje barvil in estrov,
  • ne pušča vlaken kot jih puščajo tamponi,
  • je nelepljiv, gladek in preprečuje razvoj in razmnoževanje bakterij,
  • je odporen na UV in IR sevanje,
  • odporen na temperaturo od –50  °C do 240 °C,

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Več informacij

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ter merjenje obiska spletne strani. S klikom na gumb Sprejmi se s tem strinjate.

Zapri